Почистване на дворове

Професионални услуги за почистване и поддръжка на дворове и терени

С малко помощ вашият двор ще се превърне в любимото ви място

 

Дворът на един дом е истинско богатство – персонален рай, в който можете необезпокоявано да се наслаждавате на живота. Има ли по-хубава градина от собствената, по-вкусна вечеря от тази под асмата, по-вълнуваща гледка от децата, играещи си на воля сред зеленината вкъщи? Сянката на дръвчетата, хамака, вкусните градински домати – всички тези удоволствия могат да бъдат изпитани на собствен терен. Стига въпросният терен да е добре поддържан. Редовното чистене на двора е трудоемко занимание и не винаги е възможно. Изисква се известна доза постоянство, готовност за тежък физически труд и безстрашие спрямо мръсни дрехи и срещи с всякакви възможни насекоми. Ако това не ви звучи като перфектен начин да прекарате деня си, то шансът дворът или парцелът ви да са леко занемарени, е доста голям. Точно тук се включва спасителният план в лицето на фирма за почистване на дворове и парцели във Варна. С цената на едно телефонно обаждане можете да си осигурите чисто зелено пространство, в което да сбъднете всичките си проекти.

 

Животът ни в днешно време е изпълнен с дълги работни часове, нескончаеми списъци със задачи и постоянно бързане за някъде. Получава се така, че освен основната си работа, човек винаги има да върши куп други, допълнителни задължения. Домакинстване, грижи за деца и близки и разрешаване на всякакви проблеми, които изненадващо, но непоколебимо изскачат всекидневно. От всички дейности, свързани с поддържане на дома, градинарството и почистването на дворното пространство са сред най-трудоемките. Не е чудно, че за много хора те представляват излишно усилие. Дворът, обаче, е съвкупност от живи организми, които няма да чакат да съберете сили. Животът се развива с пълна сила и в рамките на няколко седмици резултатът може да бъде меко казано потискащ. Избуяла зеленина, лабиринт от плевели и нашествие на вредители като кърлежи и комари са само част от неприятните последствия от пренебрегването на дворното място. Някои растения са толкова жилави и агресивни в растежа си, че би било невъзможно да се отървете от тях с подръчни средства.

 

А защо изобщо е нужно да хабите енергия и ценни часове от деня си? За такива дейности се изисква опитна работна сила. Доверете се на фирма – експерт в прочистването на дворове и парцели за град Варна. Те ще осигурят всичко необходимо за идеалния вид на вашия имот. От специализирана техника за отстраняване на стари и болни дървета до градински материали, адаптирани за борба с най-упоритата растителност, всичко това ще бъде докарано до всеки адрес на територията на Варна. Служителите на фирмата имат дългогодишен опит в почистването на дворни и парцелни пространства. Те са наясно по какъв начин да третират различните видове растения, как най-ефективно да ги отстранят и със сигурност опитът ще им помогне да приключат със задачата много по-бързо, отколкото сами можете да се справите. За вас остава едно много важно задължение: да направите планове за изчистеното и освободено място. Използвайте времето, което спестявате, докато служителите на фирмата внимателно разчистват двора, за да помислите за какво ще го използвате.

Ето няколко идеи за двора:

  1. Кът за отдих – логично решение, но можете да го направите още по-специално с няколко стратегически планирани детайла. Добавете градинска гарнитура – няколко стола с възглавници, удобно канапе и масичка. Перфектен декор за весели следобеди със семейство и приятели. Не забравяйте да поставите чадър или тента за защита от силното слънце. Ако разполагате с пространство, защо не вземете и надуваем басейн? За онези горещи дни, в които просто не ви се слиза до варненския плаж.
  2. Работилница за майстора – винаги сте си мечтали за мирно и тихо място, където да майсторите на спокойствие, далеч от малки любопитни ръчички? Достатъчна е една маса, простичък навес и всичките ви инструменти. Превърнете едно от неизползваните ъгълчета на градината в място, където на воля да творите и поправяте.

И за свободния парцел:

  1. Райска градина – ако теренът ви има достатъчно плодородна почва, можете да го преобразите в красива и полезна градина. Няколко зеленчукови лехи и летните салати с домашни продукти са подсигурени. Можете да добавите и билки, подправки, както и любимите си цветя.
  2. Неочаквано съкровище – свободното, незастроено пространство е дефицит в повечето градове и Варна не е изключение. Щом разполагате с място, което не използвате, бихте могли да го продадете. Разбира се, цената ще бъде по-висока, ако теренът е разчистен и приветлив..

Не оставяйте дворното място да се превърне в трън в очите ви. Запазете час за посещение от професионална фирма и оставете трудната част на тях. Цени и контакти можете да разгледате тук.